Eladó póni

2012.01.08. 18:34 | joejudge | Szólj hozzá!

 Az állattartás nagy felelősség ezért ha valaki szeretne megvenni egy eladó pónit akkor nagyon gondolja át. Ha úgy érezzük, hogy fel vagyunk készülve az állattartás felelősségére és örömeire akkor kezdjünk el szétnézni és érdeklődni az eladó pónival kapcsolatban. Hozzátenném, hogy egy póni tartása sokkal nagyobb feladat mint mondjuk egy kutyáé vagy macskáé.

 

Ha találtunk egy megfelelő eladó pónit azzal a feladatunk még csal most kezdődött. Biztosítanunk kell a helyet, az ellátását, a gondozását és még megannyi más dolgot. Ha szeretnénk, hogy az az eladó póni amelyik hozzánk kerül jó körülmények között lesz akkor semmiképp se aprózzuk el a dolgokat és készüljünk fel arra, hogy egy eladó póni esetén a kezdeti költségek a legkevesebbek. 

 

Fontos az is, hogy tisztába legyünk a lovak tartásával kapcsolatos alapelvekkel is. Kínálat és ár terén nagyobb hirdetési újságokban is találhatunk eladó pónikat. Természetesen az arra alkalmas tartó helyen személyesen is érdeklődhetünk. Ha ritkább és drágább eladó pónit szeretnénk találni akkor szétnézhetünk külföldön is azonban a szállítás extra feladat no meg persze extra költség amit érdemes mérlegelni vásárlás előtt, nehogy váratlan akadályokba ütközzünk. 

Címkék: eladó póni póniló

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr773529230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása