Eladó lószállítót keresel?

2012.01.09. 20:43 | joejudge | Szólj hozzá!

 Nemrég láttam egy eladó lószállítót. Csórinak az állapota nem volt éppen megfelelő. Általában véve ezek az eszközök jó állapotban vannak ha a tulajdonosuk karban tartja őket, de sajnos ugyanúgy mint máshol az eladó lószállítók között is van igénytelen darab. Ha valaki venni szeretne egyet akkor érdemes mindenképpen utánanéznie az alapvető kritériumoknak.

 

Egy eladó lószállítónál nagyon fontos, hogy stabil, masszív legyen és, hogy kiszolgálja mind a tulajdonos mind pedig a lovak igényét. Mivel egy elég nagy és mozgékony állatról van szó ezért a biztonság és a kényelem is fontos szempont. Ezen kívül ha valaki szeretne megvenni egy eladó lószállítót akkor mindenképp nézze meg, hogy az a jármű amivel vontatni akarja képes-e ellátni ezt a feladatot.

 

Nem minden alkalmas egy ekkora súly vontatására, főleg, hogy az eladó lószállító súlyához a lovak súlyát is hozzá kell adni amit sajnos sok ember elfelejt. Senkinek nem lenne jó, ha út közben leszakadna. Természetesen a lovak méretét és fajtáját is vegyük figyelembe amikor egy eladó lószállítót veszünk. Különböző egyesületek, klubok vagy magányszemélyek mind egyedien díszíthetik ezt az eszközt, főleg ha reklámozni akarják tevékenységüket. 

Címkék: eladó lószállító

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr23532511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása