Hirdetés

Eladó nyereg! Hol vegyek? Melyik a legjobb?

2012.01.09. 20:41 | joejudge | Szólj hozzá!

 Az eladó nyergek témája nagyon fontos ló tulajdonosok számára. Az egyik legfontosabb része a lovaglófelszerelésnek. Kiválasztása és alkalmazása nagyon fontos szempont. Ahhoz, hogy egy jó eladó nyerget találjunk szükségünk van egy alapvető tudásra a témával kapcsolatban. A nyereg nem csak a mi hanem a lovak kényelmét is szolgálja.

 

Egy rossz minőségű eladó nyerget vásárló ember hamar szembesül azzal, hogy nem csak a lovának de magának is ártott. A piac tele van jobbnál jobb eladó nyergekkel a legkülönfélébb stílusokban. Mielőtt kiválasztunk egyet érdemes a tapasztalatunkhoz mérten tanácsot kérni. A minőségen nem lehet spórolni és nem is érdemes. Ez egy fontos lépés mert nem mindegy hogy mely lovas tevékenységhez mely eladó nyerget szeretnénk megvenni.

 

Vehetünk állattartáshoz, sportoláshoz, versenyhez, lovas íjászathoz. A választás csak rajtunk múlik viszont nem mindegy, hogy melyik eladó nyerget vesszük meg ezek után. Aki jobban ért a lovagláshoz az kisebb gondba van. Aki kevésbé az mindenképp nézzen szét mielőtt vásárol. Ha találtunk egy eladó nyerget ami passzol az elvárásainkhoz akkor már csak egy lépés maradt: nézzük meg, próbáljuk ki és ha minden rendben akkor ruházzunk be nyugodtan.

 

Címkék: lovas eladó nyereg

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr423532507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása