Top 10 kutyakozmetika

2012.01.12. 19:27 | joejudge | Szólj hozzá!

  Nem tud valaki egy jó kutyakozmetikát? A feleségem helyett most nekem kell elvinnem a kutyát, de oda nem mehetek, amelyik kutyakozmetikában már ő korábban járt. Kutyakozmetikát, legalábbis számomra egyáltalán nem könnyű találni. Kutyakozmetikák hirdetéseit megtaláltam az interneten, de nem tudtam választani, honnan tudjam én, aki soha nem járt még kutyakozmetikában, hogy melyik a legjobb? Vagy ha nem is a legjobbat akarom megtalálni, akkor is kellene némi tanács. Kutyakozmetikák között is biztosan van különbség.

Nem tudom miszerint különülnek el ezek, talán a kis kutyák és a nagy kutyák szerint, vagy a kozmetikai módszerek szerint, a kutyakozmetikában használatos eszközök, vagy kutyasamponok szerint, fogalmam sincs. Segítsen valaki, mert kicsit kezdek belefáradni a kutyakozmetikai kérdésekbe. Olyan probléma ez, amit most nekem kell megoldanom, és persze a kutyának, de ő honnan tudná, melyik kutyakozmetikába akar menni? Én, ember létemre nem tudom, nem várhatom el a kutyától, hogy két lábra álljon és határozottan kijelentse, hogy a két sarokkal távolabb lévő, ízléseses berendezett kutyakozmetikába akar menni. Agyrém. Na valaki segít? A kérdés még mindig a kutyakozmetika…. Ha nem kapok hamarosan segítséget, egy borzas kutyával ülhetek itthon, meg persze várhatom, hogy hazajöjjön a kutyamániás feleségem, és kikérdezzen a kozmetikai tapasztalataimról. Mit mondjak majd neki? Milyen kozmetika? Kutyakozmetika? Fogalmam sincs, miről beszélsz… Na, valaki?

Címkék: kutyakozmetika

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr833540834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása