Hirdetés

Ha Olcsó nyereg kell!

2012.01.08. 18:28 | joejudge | Szólj hozzá!

 A lovagláshoz kapcsolódó egyik legfontosabb eszköz a nyereg. Az olcsó nyergek nem mindig a legjobb választások közé esnek azonban érdemes szétnézni a választékban mert nem mindig a legdrágább a legjobb. Sok olcsó nyereg azért kerül eladásra alacsonyabb árral mint drágább társaik mert nem tartalmaznak annyi extrát.

 

 

Az olcsó nyergek általában kevésbé díszesek viszont funkcionálisak. A választék az ár csökkenésével nőhet azonban csökkenhet a minőség és az egyediség. Érdemes megfontolnunk ha lovaglásra adjuk a fejünket, hogy kezdőként egy olcsó nyerget vegyünk-e vagy ne. Természetesen nem csak a tudásunk határozhatja meg azt, hogy mennyit tudunk költeni azonban mint sok más hobbinál és szakmánál amikor elkezdi az ember a lovaglásnál is érdemes az olcsó nyergeket végignéznünk

 

Természetesen ha segítségre van szükségünk akkor mindenképp kérjük ki egy tapasztalt lovagló véleményét mert habár olcsó nyerget vettünk az alacsony ár hamar visszaüthet ha kiderül, hogy nem jó és akkor vehetünk másikat ha csak nem sikerül kicseréltetnünk. Ha kedvet érzünk a lovaglásra és kevesebbet szeretnénk költeni akkor mindenképp érdemes az olcsó nyergek között is szétnézni mivel sose tudhatjuk, hogy mit találunk. 

Címkék: western angol olcsó eladó nyereg

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr513529206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása